Сильная молитва от боли в желудке

Молитвы в случае болезней органов пищеварения и от болей в животе

Святый мучениче Артемие! Призри с небеснаго чертога на требующих твоея помощи и не отвергни прошений наших, но, яко присный благодетель и ходатай наш, моли Христа Бога, да, человеколюбив и многомилостив сый, сохранит нас от всякаго лютаго обстояния: от труса, потопа, огня, меча, нашествия иноплеменников и междоусобныя брани.

Да не осудит нас грешных по беззаконием нашим, и да не во зло обратим благая, даруемая нам от Всещедраго Бога, но во славу святаго имене Его и в прославление крепкаго твоего заступления. Да молитвами твоими даст нам Господь мир помыслов, воздержание от пагубных страстей и от всякия скверны и да укрепит во всем мире Свою Едину Святую, Соборную и Апостольскую Церковь, юже стяжал есть честною Своею Кровию.

Молися прилежно, святий мучениче, да благословит Христос Бог державу, да утвердит во святей Своей Православней Церкви живый дух правыя веры и благочестия, да вси члены ея, чистии от суемудрия и суеверия, духом и истиною покланяются Ему и усердно пекутся о соблюдении Его заповедей, да мы вси в мире и благочестии поживем в настоящем веце и достигнем блаженныя вечныя жизни на небеси, благодатию Господа нашего Иисуса Христа, Емуже подобает всякая слава, честь и держава со Отцем и Святым Духом, ныне и присно и во веки веков. Аминь.

С этими молитвами можно обратиться к святым за помощью при болях в животе, в желудке или кишечнике (при грыже, поносе, запоре). Молиться можно как за себя, так и за близких, например, за ребенка или младенца.

Если у Вас часто болит живот и не помогают никакие лекарства, значит наступило время обратиться с мольбой к Матроне Московской.

Только я Вас очень прошу, дорогие мои, ни в коем случае не бросайте прописанное доктором лечение.

Одно другому не мешает, и молитва исцеляет независимо от пилюль и таблеток.

Рези, колики и боли в животе могут носить патологический характер и требовать неотложного вмешательства грамотного специалиста.

Только после доскональной диагностики Вы можете устойчиво подкрепить лечение сердечной молитвой.

Для начала посетите православный Храм и подайте заказную записочку о собственном Здравии.

Поставьте по 3 свечи к иконе Иисуса Христа и Блаженной Старицы Матроны Московской.

Блаженная Старица, Матрона Московская. Очисти мое чрево от безудержной боли и чертовой коли. Да будет воля твоя. Аминь.

Креститесь и покидаете Храм.

Дополнительно покупаете еще 12 свечей для дома и перечисленные выше иконы.

Набираете с избытком водицы святой.

Сильная молитва от боли в желудке

Придя домой, зажигаете свечи. Рядом ставите православные иконы и чашку со святою водой.

Нежно поглаживая себя по животику, прогоняете боль своей непоколебимой верой в святые чудеса.

Приступаете к многократному молению, обращенному к Матроне Московской.

Блаженная Старица, Матрона Московская. Смилуйся и избавь меня от желудочной боли, пучения и коли. Усмири плотский грех живота моего и не наказывай раковым поражением. Защити мой живот от греховного переедания и ответного страдания. Да будет воля твоя. Аминь.

Испиваете малыми глотками святую водицу. Тушите свечи. Выносите огарки. Убираете иконы.

Сильная молитва от боли в желудке

Добавляете себе в напитки и чай немного святой воды, периодически молясь до полного выздоровления.

Да поможет Вам Бог!

Читая молитву, помните, что лишь сила веры поможет вам избавиться от вашего недуга.

Перепишите нашу молитву на лист бумаги, чтобы иметь возможность читать ее, как только появились боли.

Пресвятая Богородице, защитница и заступница рода людского!

Яко внимаешь ты просьбам людским и милосердии и исцелении, не отринь гласа раба Господнего (имя), не оставь молитву мою неуслышанной.

Ты, Всепрощающая Заступнице удали боли чрева моего дабы не входить во грех мне, рабу Твоему.

Избави тело мое от хвори лютой, от происков лукавого.

Ныне и вовек волею Господнею, аминь.

Молитвы от болезней знает каждый православный. В ситуации, если нет с вами лекарств, молитва всегда при вас и слова обращённые к высшим силам, к Богу не требуют сил, денег и времени, чтобы почитать их. При тяжёлых болезнях, в любом недомогании прежде всего следует разобраться в чём причина этого состояния. Чаще всего ваша энергетика дала сбой, снизились защитные силы в организме, упала работа иммунной системы и болезнь вас атаковала.

Причина болезней часто кроется в неправильном образе жизни: не досыпаем, перенапрягаемся на работе, мало двигаемся, стресс, нервная нагрузка и негативные мысли. И помните, лечиться медицинскими препаратами — это лишь на время заглушить боль, болезнь засядет в вас, превратившись в хроническую. Меняйте свою жизнь и будет вам здоровье!

Православные люди в этих случаях обращаются в молитвах к Богу. Существуют отдельные молитвы по типу болезней, зависящие какой орган болит, женские и мужские, исцеляющие недуг и дающие силы. Но есть и такие в которых призывается божья милость на общее избавление от недомогания.

Что важно учесть при чтении молитв, чтобы они дошли до Бога и была ниспослана благодать, кратко написано ниже.

  • Хорошо бы больного исповедать, причастить, придержаться поста хотя бы несколько дней.
  • Молитвы читают каждый день, есть возможность два- три раза в день.
  • При хронических болях, лучше всего читать на убывающий месяц, ведь мы хотим чтобы боль ушла.Если боль острая, читайте не зависимо от фазы луны.
  • Хорошо, если это делает сам больной и ещё другие люди за него в храме, дома, перед иконами с зажжёнными свечами.
  • Верьте во здравие и с верой придёт надежда на исцеление.

Почему помогают молитвы читаем здесь. Не видите изменений в состоянии больного, не сходит Божья благодать? Разобраться в этом поможет статья «Почему не помогают молитвы».

тогда мы отдаем себя в руки Божьи и доверяем ему своей верой.

К кому обратиться прежде всего в данном случае? В болезненном состоянии следует с верой и любовью, с надеждой на скорое исцеление ко Господу Богу.

Молитва об исцелении болящего

О, Премилосердый Боже, Отче, Сыне и Святый Душе, в нераздельной Троице поклоняемый и славимый, призри благоутробно на раба Твоего (имя), болезнею одержимаго; отпусти ему вся согрешения его; подай ему исцеление от болезни; возрати ему здравие и силы телесныя; подай ему долгоденственное и благоденственное житие, мирные Твои и примирные благая, чтобы он вместе с нами приносил благодарные мольбы Тебе, Всещедрому Богу и Создателю моему.

Владыко Вседержителю, Врачу душ и телес наших, смиряяй и возносяяй, наказуяй и паки исцеляяй!

Раба Твоего (имя) немощствующа посети милостью Твоею, простри мышцу Твою, исполнену исцеления и врачбы, и исцели его, восстави от одра и немощи.

Сильная молитва от боли в желудке

Ей, Господи, пощади создание Твое во Христе Иисусе, Господе нашем, с ним же благословен еси, и со пресвятым и благим и животворящим Твоим Духом, ныне и присно и во веки веков.Аминь.

Скорый в заступлении един сый, Христе, скорое свыше покажи посещение страждущему рабу Твоему, и избави от недуг и горьких болезней и воздвигни во еже пети Тя и славити непрестанно, молитвами Богородицы, едине Человеколюбче.

На одре болезни лежащаго и смертною раною уязвленнаго, якоже иногда воздвигл еси, Спасе, Петрову тещу и разслабленнаго на одре носимого, сице и ныне, Милосерде, страждущаго посети и исцели: Ты бо един еси недуги и болезни рода нашего понесый, и вся могий, яко Многомилостив.

Святая Богородице Мати, полны суть небеса и земля величества славы плода чрева Твоего. Тебе преславный апостольский лик своего Творца Матерь восхваляет; Тебе мучеников множество Богородицу величает; Тебе преславный исповедников сонм Бога Слова храм нарицает; Тебе господственнии полцы девства образ проповедают;

Тебе вся небесная воинства Царицу Небесную восхваляют. Тебе по всей вселенней Церковь святая прославляет, Матерь Божию почитающи; Тя истиннаго Царя небеснаго Отроковицу превозносит. Ты еси Ангелом Госпожа, Ты еси райская дверь, Ты лествица Царствия Небеснаго, Ты Царя славы чертог, Ты ковчег благочестия и благодати, Ты еси бездна щедрот, Ты еси прибежище грешных.

Ты Мати Спасителева, Ты свобождения ради пленнаго человека, Бога восприяла еси во чреве. Тобою попран бысть враг; Ты отверзла еси верным двери Царствия Небеснаго. Ты одесную Бога стоиши; Ты Бога за нас молиши, Дево Марие, Иже будет судити живым и мертвым. Тя убо просим, Заступницу пред Сыном Твоим и Богом, Иже кровию Своею нас искупи, да мзду восприимем в вечной славе.

Спаси люди Твоя, Богородице, и благослови достояние Твое, яко да будем причастницы наследия Твоего; упаси и соблюди нас даже до века. На всяк день, о Пресвятая, хвалити и ублажати Тя желаем сердцем и устами. Сподоби, Премилосердая Мати, ныне и всегда от греха сохранитися нам; помилуй нас, Заступнице, помилуй нас. Буди милость Твоя на нас, якоже на Тя уповахом во веки. Аминь.

Можно помолиться одному из самых почитаемых Святых, который особенно помогает в деле исцеления.

В жизни земной, будучи придворным врачом, имел признание и положение, но жил скромно, и всю жизнь безвозмездно лечил простых людей. Спас мальчика, умершего от укуса змеи. Святого Пантелеимона всегда почитали на Руси как небесного целителя от различных недугов.Следующая молитва должна читаться от лица самого больного.

О, великий угодниче Христов, страстотерпче и врачу многомилостивый Пантелеймоне! Умилосердись надо мной, грешным рабом Божиим (имя), услыши стенание и вопль мой, умилостиви Небеснаго, Верховнаго Врача душ и телес наших, Христа Бога нашего, да дарует ми исцеление от жестокаго гнетущаго мя недуга. Приими недостойное моление грешнейшаго паче всех человек.

Посети мя благодатным посещением. Не возгнушайся греховных язв моих, помажи их елеем милости твоей и исцели мя; да здрав сущи душею и телом, остаток дней моих, при помощи благодати Божией, возмогу провести в покаянии и угождении Богу, и сподоблюся восприяти благий конец живота моего. Ей, угодниче Божий! Умоли Христа Бога, да дарует ми предстательством твоим здравие тела и спасение души моей. Аминь».

Сильная молитва от боли в желудке

«Святый угодниче Божий, Артемие праведный! Призри милостивно на усердную молитву нас, грешных (имена), и твоим благомощным предстательством прощение согрешений наших у Господа испроси, преспеяние же в вере и благочестии и от козней диавольских ограждение исходатайствуй нам. Наипаче же моли Господа, да сподобит всех нас по христианской кончине Небесное Царствие получити, идеже вси праведнии купно с тобою славят Отца и Сына и Святаго Духа во веки веков.»

«Святый мучениче Артемие! Призри с небеснаго чертога на требующих твоея помощи и не отвергни прошений наших, но, яко присный благодетель и ходатай наш, моли Христа Бога, да, человеколюбив и многомилостив сый, сохранит нас от всякаго лютаго обстояния: от труса, потопа, огня, меча, нашествия иноплеменников и междоусобныя брани.

Да не осудит нас грешных по беззаконием нашим, и да не во зло обратим благая, даруемая нам от Всещедраго Бога, но во славу святаго имене Его и в прославление крепкаго твоего заступления. Да молитвами твоими даст нам Господь мир помыслов, воздержание от пагубных страстей и от всякия скверны и да укрепит во всем мире Свою Едину Святую, Соборную и Апостольскую Церковь, юже стяжал есть честною Своею Кровию.

Молися прилежно, святий мучениче, да благословит Христос Бог державу, да утвердит во святей Своей Православней Церкви живый дух правыя веры и благочестия, да вси члены ея, чистии от суемудрия и суеверия, духом и истиною покланяются Ему и усердно пекутся о соблюдении Его заповедей, да мы вси в мире и благочестии поживем в настоящем веце и достигнем блаженныя вечныя жизни на небеси, благодатию Господа нашего Иисуса Христа, Емуже подобает всякая слава, честь и держава со Отцем и Святым Духом, ныне и присно и во веки веков. Аминь.»

«О всехвальный великомучениче Артемие, Господень воинственниче и всем нам крепкий поборниче! Скор буди предстательством твоим у Человеколюбца Христа, да даст правоверным людем, почитающим тя и на поклонение мощем твоим приходящим, милость и благих прошений скорое исполнение. Предстояй Престолу Божию в лице мученик, поминай всех нас, бедами, напастьми и скорбьми обстоимых, и в житии сем много страждущих:

Сильная молитва от боли в желудке

да твоею помощию и крепким поборством престанут приходящая на нас злая. Мы же, твоими злостраданиями назидаеми, силою благодати Христовы чрез тебе исполняеми, в терпении крестоношения жити начнем, во еже Господу покаянием благоугодити и неизреченная благая наследовати, яже уготована любящим Бога и прославляющим святое имя Его, Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно, и во веки веков. Аминь.»

О исцелении болезний желудочно-кишечного тракта.

помощи и не отвергни прошений наших, но, яко присный благодетель и ходатай

наш, моли Христа Бога, да, человеколюбив и многомилостив сый, сохранит нас

от всякаго лютаго обстояния: от труса, потопа, огня, меча, нашествия

иноплеменников и междоусобныя брани. Да не осудит нас грешных по беззаконием

нашим, и да не во зло обратим благая, даруемая нам от Всещедраго Бога, но во

славу святаго имене Его и в прославление крепкаго твоего заступления. Да

молитвами твоими даст нам Господь мир помыслов, воздержание от пагубных

страстей и от всякия скверны и да укрепит во всем мире Свою Едину Святую,

Соборную и Апостольскую Церковь, юже стяжал есть честною Своею Кровию.

Молися прилежно, святий мучениче, да благословит Христос Бог державу, да

утвердит во святей Своей Православней Церкви живый дух правыя веры и

благочестия, да вси члены ея, чистии от суемудрия и суеверия, духом и vистиною покланяются Ему и усердно пекутся о соблюдении Его заповедей, да мы

вси в мире и благочестии поживем в настоящем веце и достигнем блаженныя

вечныя жизни на небеси, благодатию Господа нашего Иисуса Христа, Емуже

подобает всякая слава, честь и держава со Отцем и Святым Духом, ныне и

присно и во веки веков. Аминь.

правой веры, помози нам и призри на нас, с верою и усердием прибегающих к

тебе! От царей иконоборцев за почитание святых икон оковы, изгнание,

заточение претерпел ты, преподобный, и множество тяжких ран и жестоких

Сильная молитва от боли в желудке

ударов, от которых и болезнь нестерпимую получил. Великий и досточудный

Феодоре, до конца в скорбех претерпевый, и нам, обуреваемым напастями и

треволнениями житейскими, подай крепость душевную и телесную для борьбы с

бедами и для одоления страстей и козней вражиих. Моли о нас Милосерднаго

Господа, верный раб Божий, Феодоре, да избавит Он нас от ожесточения и

хладности сердечной, и дарует нам кротость, безгневие, незлобие, смирение и

любовь. Видя помощь Твою, прославим мы Господа и Спаса нашего Иисуса Христа,

и тебя, благодетеля нашего, возблагодарим, с благоговением почитая память

,твою. О, всехвальне, преподобне Феодоре, учением и песньми своими Церковь

Божию напоивший и обрадовавший, и нас, ослепленных умом от соблазнов и суеты

мира сего, просвети познанием истины и избавь от заблуждений и сомнений,

чтобы не сообразоваться нам веку сему. О, угодниче Христов, Феодоре,

получивший от Бога благодать исцеления недугующих, а наипаче страждущих

желудком, уврачуй и нас, одержимых различными недугами и исцели болящих

желудком и подай нам здравие, бодрость и мир душевный. Не отрини нас,

притекающих к тебе, но заступи и помози нам. Предстательствуй за нас пред

Спасителем нашим, внемли мольбам нашим и исполни прошения наши, да тобою

укрепляемы, в трудах и добрых делах совершим мы течение жизни нашей и

сподобимся войти в Царствие Небесное, Да вместе с тобою восхвалим и

прославим Господа и Спаса нашего Иисуса Христа, со Безначальным Его Отцем и

с Пресвятым Духом, ныне, и присно, и во веки веков. Аминь.

Молитва от боли желудка

Истинною бо Христовою верою утверждься, страстотерпче, мучителя злочестива царя победил еси со идольским того возношением. Тем от Царя Великого, вечно царствующего, пресветлым венцем победным одарен бысть, вся исцеляяй болящия и призывающия тя, Артемие великий, моли Христа Бога спасти души наша.

Сильная молитва от боли в желудке

Благочестиваго и венценоснаго мученика, на враги победы вземшаго одоление, сошедшеся, достойно песньми восхвалим Артемия превеликаго в мученицех, чудес же дателя пребогатаго, молится бо Господу о всех нас.

Преподобному Феодору Студиту

(Святой Федор при жизни страдал желудком. а после его смерти от его иконы получали исцеление от желудочных болей.)

В тебе, отче, известно спасеся еже по образу приим бо крест последовал еси Христу, и дея учил еси презирати убо плоть, приходит бо: прилежати же о души, вещи безсмертней: тем же и со Ангелы срадуется, преподобне Феодоре, дух твой.

Чистотою душевною Божественно вооружився, и непристанныя молитвы яко копие вручив крепко, пробол еси бесовская ополчения Феодоре, моли непрестанно о всех нас.

Ублажаем тя, преподобне отче Феодоре, и чтем святую память твою, наставниче монахов и собеседниче Ангелов.

Бессребреникам-мученикам Киру и Иоанну

Тропарь 1, глас 5

Троичная благодать всельшися в честная сердца ваша, преблаженнии Кире и Иоанне, на духи нечистыя страшни прогонителие явистеся. И не точию явленным, но тайным недугом врачеве бысте, тем же, дерзновение имуще к Человеколюбцу Богу, непрестанною молитвою душевныя наша страсти исцелите.

Святии славнии Кире и Иоанне, бессребреницы, мученицы и чудотворцы, милосердием своим, яко стеною необоримою, нас оградите от всех бед и от врагов видимых и невидимых сохраните непрестанною вашею молитвою ко Господу.

Благодать приемше исцелений простираете здравие сущим в нуждах, врачеве, чудотворцы преславнии: но вашим посещением ратников дерзости низложите, мир исцеляюще чудесы.

“Семь Ангелов Исцеления, семь подателей здоровья, откликнитесь на зов мой. Придите ко мне и озарите жизнь мою своим врачующим светом. Коснитесь живота моего, исцелите его от всех недугов, от всего, что мешает пылать в нем огню жизни, от всего, что тяготит меня. Придите ко мне, светоносные! Раскрыты объятья мои для Божественных посланников, открыто сердце мое для врачующей силы.

Чувствую, как благословение ангельское снизошло на душу мою и плоть. И нет ничего больше во мне, кроме как здоровья, дарованного небесными вестниками, кроме радости, трепещущей в сердце моем. Отныне, присно и во веки веков. Семь ангелов простили, семь ангелов очистили, семь ангелов восстановили, семь ангелов исцелили, семь ангелов благословили, семь ангелов укрепили, семь ангелов запечатали. Аминь.”

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: